Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka svima zahvalna

Facebook spasio život dječaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook spašava živote, točnije, to čine dobri Facebook prijatelji.

Spisateljica Deborah Copaken Kogan zatražila je pomoć od zajednice putem Facebooka u otkrivanju misteriozne bolesti koja je napala njezinog sina. Naime, 4-godišnji mališan probudio se jedno jutro s osipom i visokom temperaturom.

Pročitajte i ovo Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti" Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi

Fotografiju bolesnog djeteta objavila je na svojem profilu. Dječaku je bilo sve gore, nateklo mu je lice i temperatura je rasla, a majka je ažurno na svojem profilu objavljivala njegove fotografije i tražila drugo mišljenje.

Deborah je bila van sebe od brige, njezinom sinu tolika je bila oteklina na licu da nije mogao otvoriti oči, temperatura je bila sve viša i viša i nije reagirao na penicilin. Uskoro joj se na Facebooku javila žena čiji je sin imao iste simptome i kojem je dijagnosticirana rijetka bolest naziva Kawasaki. 

Radi se o bolesti koja se realizira u jednom danu i ukoliko se propisno ne liječi, može izazvati veliku štetu na srcu. Deborah je pohitala liječniku koji je potvrdio Kawasaki bolest. Dva mjeseca kasnije, dječačić se polako oporavlja od bolesti, a njegova majka zahvalna je svim Facebook prijateljima na savjetima i potpori.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene