Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trovanje politički motivirano?

Episkopi pravoslavne crkve otrovani arsenom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko episkopa Ukrajinske pravoslavne crkve, uključujući pretendenta za poglavara Moskovske pravoslavne patrijarhije Pavela Lebeda, posljednjih nekoliko tjedana otrovano je arsenom.

Blic prenosi da je arhiepiskop Lebed u teškom stanju zaprimljen u kijevsku bolnicu gdje je odmah podvrgnut operaciji. Lebed se aktivno bavi politikom te uz dužnost namjesnika bogatog manastira u Kijevu obnaša funkciju poslanika vladajuće Partije regije.

Pročitajte i ovo Pomor ptica kod Kikinde - 4 Čekaju se rezultati analize Polja puna mrtvih ptica: Pčelar ih našao uz put, u kanalima, kako ugibaju na granama i u žbunju Trovanje životinja u Zadru - 1 Trovanje divljih životinja Nije priča s filmskog platna, nego svijet u kojem živimo: ''Ako primijetite, nemojte samo gledati''

>> Pravoslavni episkop u Dubrovniku zamolio za oprost

Stoga se sumnja da je njegovo trovanje politički motivirano pa je Lebed na vlastiti zahtjev prebačen na liječenje u Njemačku.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene