Otac stradalog Banjolučanina Davida, Davor Dragičević objavio je emotivnu poruku na Facebooku.

Galerija


''Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša. Prije godinu dana imali smo jedan drugog, kuću, psa, zagrljaj, poljubac, osmijeh tvoj najdraži na svijetu. Ti si sad u zemlji, ja izvan zemlje. Dušmani te ubiše, mene još nisu. Ubojice su sa svojom djecom, ja bez tebe i tvog osmijeha. Osta sine kuća prazna, tvoja soba, tvoj miris. Bez tebe ne mogu, ne ide. Znaš da te tata voli. Evo i godina dana će kako mi te nema, nema ni u san da te bar tata vidi. Ja svoj put znam, sine moj, dušo moja, tata sve zna. Voli te tata, dušo moja. Uzeli ste mi Đakca, uzet ću vam sve'', napisao je Davor Dragičević u Facebook grupi ''Pravda za Davida''.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Zaljubljeni kao i prvog dana: Rakitić i njegova Raquel poneseni emocijama proslavili godišnjicu braka Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren dokazao da je najbolji unuk: "Provedite vrijeme s onima koje volite"

Davor Dragičević nalazi se na nepoznatoj lokaciji izvan BiH od 30. prosinca prošle godine nakon prosvjeda kada je prosvjednicima zabranjeno okupljanje, a potom je za njim raspisana tjeralica.

Davidova majka Suzana Radanović objavila je da su u srijedu predali i službeni zahtjev za ekshumaciju Davidova tijela. Ranije su objasnili da ne žele da njegov grob bude u zemlji u kojoj nema pravde i u kojoj njihovo dijete neće pronaći vječni spokoj. Planiraju ga sahraniti u Austriji.

Potres u Interu: Icardiju oduzeli kapetansku traku, nepromišljeni potez Brozovića

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"