Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod kontrolom Hezbolaha

Eksplozije u skladištu oružja u Libanonu, najmanje sedmero mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U snažnoj eksploziji u zgradi u kojoj je skladište oružja na području pod nadzorom moćne naoružane šijitske stranke Hezbolaha, na istoku Libanona, najmanje je sedam osoba poginulo a četiri su ozlijeđene.

Stanovnici su rekli agenciji France Presse da se eksplozija dogodila u zgradi u gradnji, smještenoj između sela Nabichita i Khodra, u pokrajini Beki, uporištu stanke koju podupiru Damask i Teheran.

Pročitajte i ovo napad Izraela na Libanon krvavi sukob Izrael žestoko napao Libanon, ubijena žena i njezino dvoje djece, Hezbolah poručio: "Ovo neće proći bez odgovora" David Cameron Nesigurna vremena Britanski ministar upozorio: "Opasnost od eskalacije rata je ekstremno visoka"

>> Libanon: Borbe sve žešće, stradavaju i djeca

U zgradi je skladište oružja, rekli su. Čelnik sigurnosne službe rekao je da se čulo 'više eksplozija', ali nije naveo je li riječ o skladištu oružja. Desetci vozila hitne pomoći stigli su na mjesto događaja a pripadnici Hezbolaha zapriječili su pristup tom području, doznaje se od tih stanovnika s kojima je razgovarala agencija.

Informaciju zasad nije moguće provjeriti. Šijitski pokret, zakleti neprijatelj Izraela, posjeduje, kako tvrdi židovska država, desetke tisuća raketa a s nekima može gađati i velike izraelske gradove.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene