Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Kao da je doletjela bomba''

Eksplozija u Beču: Srušio se dio zgrade, četiri osobe teško ozlijeđene

Policija u Austriji (Arhiva: AFP)
Policija u Austriji (Arhiva: AFP)
Eksplozija, za koju se pretpostavlja da je od plina, u srijedu u zgradi blizu centra Beča uzrokovala je urušavanje nekoliko katova pri čemu su četiri osobe teško ozlijeđene, objavile su hitne službe.

Snimka postavljena na društvenim medijima pokazuje rupu visoku tri ili četiri kata u kako izgleda stambenoj zgradi s ulicom prekrivenom prašinom i krhotinama.

"Izgleda kao da je doletjela bomba i napravila veliku rupu u fasadi", rekao je glasnogovornik vatrogasne brigade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gori rafinerija u Philadelphiji Serija eksplozija potresla golemo postrojenje za preradu nafte i plina: Vatra i dim vide se kilometrima

Pročitajte i ovo Eksplozija u Vinkovcima (Foto: čitatelj Dnevnik.hr) Očevid u tijeku Snažna eksplozija probudila Vinkovčane, ozlijeđena jedna osoba: "Mislili smo da grmi, svi su bili uplašeni"

Glasnogovornik bečke hitne pomoći rekao je kako je četvero ljudi teško ozlijeđeno, nekoliko lakše te da nije bilo mrtvih. Vatrogasna brigada je imala slične brojke ali još nije mogla isključiti da je bilo i mrtvih, rekao je njihov glasnogovornik.

Policija je priopćila kako je došlo do djelomičnog urušavanja nekoliko katova u možda i dvama zgradama u četvrtom okrugu austrijskog glavnog grada, koji graniči sa središtem grada. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene