Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Špijun u šopingu

Edwarda Snowdena snimili u moskovskom trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski tračblat Life News objavio je fotografiju muškarca koji nalikuje bivšem američkom špijunu Edwardu Snowdenu.

Jedna ruska internetska stranica objavila je u ponedjeljak navodno prvu fotografiju bivšeg savjetnika američke obavještajne službe Edwarda Snowdena od kada se skriva u Rusiji gdje je u kolovozu dobio azil.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

>> VIDEO Obamin ubojiti pogled i Putinov kiseli smiješak

Stranica Life News je 'dobila dokaz da se Snowden nalazi u Moskvi', piše ta senzacionalistička stranica koja je objavila fotografiju čovjeka koji nalikuje Snowdenu. Muškarac je odjeven u jeans i košulju dok gura kolica u robnoj kući.

Jedan automobil i jumbo plakat uz cestu nalikuju prizoru koji se odvija u Rusiji. Fotografiju možete vidjeti OVDJE.

'Očito je da je to Snowden, ali suzdržat ću se potvrditi da živi u Moskvi', rekao je Anatolij Kučerena, ruski odvjetnik američkog bjegunca, prenosi agencija France presse.

Edward Snowden se nije pojavio u javnosti od kada je 1. kolovoza dobio privremeni jednogodišnji azil u Rusiji, nakon što je proveo više od mjesec dana u tranzitnoj zoni moskovske zračne luke Šeremetjevo, kamo je stigao 23. lipnja iz Hong Konga.

Washington je više puta tražio izručenje Snowdena kojega optužuje za špijunažu nakon što je otkrio američki elektronski nadzor diljem svijeta. Life News ne precizira kada je fotografija snimljena, ali čini se prije nekoliko tjedana jer je lišće na stablima još zeleno.

Life News navodi da je platio 100.000 rubalja (2.300 dolara) za tu fotografiju. U rujnu je odvjetnik Kučerena rekao da se njegov klijent nalazi na 'sigurnom mjestu i slobodno šeće ulicama'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene