Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod susjeda

U životnoj su opasnosti: Dvojica dječaka otrovala se u improviziranoj slastičarnici

Hitna pomoć, ilustracija (Getty Images)
Hitna pomoć, ilustracija (Getty Images)
Dvojica dječaka, rođenih 2010. i 2011. godine, u četvrtak su završila u Klinici za pedijatriju Kliničkog univerziteta u Sarajevu zbog trovanja ugljikovim monoksidom. Nalaze se na odjelu intenzivne njege.

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Mersiha Novalić potvrdila je kako je Policijska uprava Ilidža u četvrtak oko 17 sati zaprimila dojavu da se u ulici Jahijela Fincija br. 50 u improviziranom objektu za proizvodnju kolača nalazi dvoje djece u besvjesnom stanju. Dječaci su otrovani ugljikovim monoksidom.

Dječaci su hitno hospitalizirani i trenutačno se nalaze na intenzivnoj njezi jer su u životnoj opasnosti, javlja Klix.ba.

Pročitajte i ovo Glasanje u Saboru - 14 peglale se kartice Objavljeni troškovi zastupnika - stanovi, putovanja, automobili: Pogledajte koji su najviše potrošili

Na mjestu događaja očevid je obavila policija, sudski vještak i ekipa "Sarajevo-gas".

Pročitajte i ovo Mađarski turist autom ušao u more Mađar na Viru "Dobro ga išamarati i gurnuti u more": Snimka s Jadrana izazvala bijes

"Prilikom uviđajnih radnji sudski vještak konstatirao je da je prilikom nepotpunog sagorijevanja u jednoj od peći došlo do stvaranja ugljikova monoksida koji je uzrokovao trovanje kod maloljetnika", dodala je Novalić za Avaz.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene