Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na aeromitingu

VIDEO Tragičan pad zrakoplova u Mađarskoj! Dvoje poginulih, među ozlijeđenima i djeca

Pad zrakoplova u Mađarskoj - 3
Pad zrakoplova u Mađarskoj - 3 Csaba B. Stenge Ph.D./Platforma X
Aktualno Galerija Pad zrakoplova u Mađarskoj - 1 Pad zrakoplova u Mađarskoj - 1 Foto: Csaba B. Stenge Ph.D./Platforma X Pad zrakoplova u Mađarskoj - 2 Pad zrakoplova u Mađarskoj - 2 Foto: Csaba B. Stenge Ph.D./Platforma X Pad zrakoplova u Mađarskoj - 3 Pad zrakoplova u Mađarskoj - 3 Foto: Csaba B. Stenge Ph.D./Platforma X Pad zrakoplova u Mađarskoj - 4 Pad zrakoplova u Mađarskoj - 4 Foto: Csaba B. Stenge Ph.D./Platforma X +0 Pad zrakoplova u Mađarskoj - 5 Galerija 1/5 >>
U tragičnom padu zrakoplova nedaleko od Budimpešte poginulo je dvoje ljudi, dok ih je još četvero ozlijeđeno na tlu.

Dvije osobe su poginule, a četiri su ozlijeđene u padu aviona tijekom aeromitingu u Mađarskoj u nedjelju.

Sve se dogodilo u zračnoj luci Borgond u gradu Szekesfehervaru, nekih 70 kilometara jugozapadno od Budimpešte.

"Na temelju preliminarnih informacija, osim pilota, u zrakoplovu je bio još jedan putnik, a nažalost oboje su izgubili živote na mjestu nesreće", izvijestila je tamošnja policija.

Pročitajte i ovo Studenti medicine u Maroku - 2 Ne vraćaju se kući Hrvatski studenti ostali volontirati u Maroku: "I mi smo se nedavno našli u sličnoj situaciji, znamo kako je to"

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović o kazni Sergej Trifunović "Vi baš želite da me je*ete?": Srpski glumac iznio svoju stranu priče za Dnevnik Nove TV

Na tlu su četiri osobe ozlijeđene, uključujući tri s teškim opeklinama, rekli su glasnogovornici nacionalne službe hitne pomoći. Teže su ozlijeđeni žena, muškarac i djevojčica, a dječak je lakše ozlijeđen, piše The Journal.

Društvenim mrežama proširile su se i snimke zrakoplova T-28 Trojan iz 1951. godine koji pada na tlo i eksplodira.

 

Policija je priopćila da je avion pao u blizini parkiranog automobila koji se zapalio od udara krhotina, a sve se dogodilo blizu prostora aeromitinga na kojem je bilo na tisuće ljudi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene