Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob na vrhu

Dvije hrvatske delegacije na samitu NATO-a: Protokoli dobro paze da se ministri ne sretnu s Milanovićem

Aktualno Galerija Mario Banožić - 1 Mario Banožić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mario Banožić - 3 Mario Banožić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mario Banožić - 4 Mario Banožić - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mario Banožić - 2 Galerija 1/4 >>
Uz predsjednika Zorana Milanovića, na NATO samit u Vilniusu stigli su i šef diplomacije, te ministar obrane, ali u odvojenoj delegaciji.

Premijer Andrej Plenković je još prije nekoliko dana izjavio da je Zoran Milanović zabranio dolazak ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu u Litvu, pa su dva protokola dobro pazila da se ministri nigdje u Litvi ne susretnu s predsjednikom države.

Nema tu šefu diplomacije ništa čudno ni sporno, dok ministar obrane Mario Banožić opet zove Milanovića na razgovor i kaže - nije mu neugodno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mirni prosvjed Mučan slučaj iz Osijeka zgrozio javnost: ''Netko od građana bi trebao biti u Domu i paziti na djecu''

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Marka Stričevića o tome koja je reakcija međunarodnih partnera što imaju dvije delegacije, Banožić je odgovorio: "Ne. Možete me prije pitati za reakciju partnera koja je bila u svim dosadašnjim sastancima gdje sam pitan već za određene izjave Predsjednika Republike koje je imao, a koji nisu bili stavovi RH", dodao je.

Pročitajte i ovo Mostarac na mirovinsko ušao u haljini Postao viralni hit Mostarac zapalio društvene mreže savjetom: "Ako trebate na mirovinsko, morate biti ovako odjeveni"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene