Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dva studenta izbodena više od 200 puta pa zapaljena, sumnja se na ritualno ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva ugledna francuska studenta izbodena su na smrt u svojem stanu u južnom Londonu prošle subote. Policija istražuje je li to okrutno i brutalno ubojstvo povezano s ritualnim namjerama.

Studenti Laurent Bonomo i njegov prijatelj Gabriel Ferez, obojica dvadesetrogodišnjaci, pronađeni su u svojem zapaljenom stanu, kako leže u lokvi krvi, vezani i izbodeni do smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Revolucionarno otkriće Znanstvenici dokučili kako rane mogu zacijeliti bez ožiljaka Slika nije dostupna MIROSLAV BOLUJE OD KUGE MODERNOG DOBA Upoznajte čovjeka od kojeg se miču u tramvaju jer im se - gadi

Laurent je uboden čak 196 puta od čega 80 puta u leđa. Gabriel je prošao malo ˝bolje˝. Izboden je 47 puta.

Policijski inspektor Mick Duthie, koji vodi istragu izjavio je kako nikad u svojoj karijeri nije vidio takve ozlijede i takvo nasilje. Priznao je da još uvijek nije jasno što je bio povod za takav napad na dvojicu studenata kemiije.

'Obojica imaju ubodne rane na leđima, prsima i glavi. Nisam siguran radi li se o ritualnom ubojstvu ali namjeravamo i tu okolnost uzeti u obzir,' rekao je inspektor te dodao kako su bili mrtvi nakon što je njihov stan u južnom Londonu zapaljen.

Policija odbacuje insinuacije da su bili povezani s kriminalnim miljeom. 'Nitko nije kontaktirao policiju ovdje ili u Francuskoj. Nije nam jasno zbog čega su ubijeni.'

Špekulira se da su studenti bili mučeni, no policija smatra da motiv nije bio seksualne prirode.

Istraga je uzela u obzir i provalu u njihov stan, šest dana prije nego su ubijeni, kada im je ukraden laptop.

Također, viđen je bijelac kako ubrzano napušta zgradu, ubrzo nakon eksplozije u stanu koja je raznijela prozore.

Inspektor Duthie apelira na sve koji su se u to vrijeme našli u blizini ili vidjeli bilo što sumnjivo da dojave policiji koja intenzivno radi na slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene