Kim Jong Un
Kim Jong Un Foto: Afp

Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un ni nakon što su svjetski mediji dan ranije objavili da je bolestan.


Državna glasila u Sjevernoj Koreji u srijedu i dalje šute kad je u pitanju vođa Kim Jong Un, iako su mediji širom svijeta dan ranije objavili kako je zdravstveno stanje sjevernokorejskog vođe ozbiljno ugroženo nakon operacije izvedene 12. travnja.

Vezani članci Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ" Kim Jong Un Više eksplozija u Sjevernoj Koreji? Svjetski mediji pišu da je poginulo 15 ljudi

Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un, već su pisali o mjerama za borbu protiv koronavirusa, sportskoj opremi i berbi duda.

O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga. (Hina)