Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga od 15. travnja

A gdje je Kim? Državna glasila u Sjevernoj Koreji i dalje šute o vođi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un ni nakon što su svjetski mediji dan ranije objavili da je bolestan.

Državna glasila u Sjevernoj Koreji u srijedu i dalje šute kad je u pitanju vođa Kim Jong Un, iako su mediji širom svijeta dan ranije objavili kako je zdravstveno stanje sjevernokorejskog vođe ozbiljno ugroženo nakon operacije izvedene 12. travnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un, već su pisali o mjerama za borbu protiv koronavirusa, sportskoj opremi i berbi duda.

O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene