Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugačiji Krim

FOTO Ma kakva napetost, ovdje se pije čaj i jedu sendviči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na nekim portalima top priče nisu bile one o mogućem ratu, nego o veselju koje je zavladalo na ulicama zbog dolaska vojnika.

Čaj, sendviči, glazba i fotografiranje s vojnim snagama obilježili mirnu nedjelju u Simferopolju - jedan je od naslova na portalu RT. Kako piše Business Insider, ako želite drugačiju perspektivu ukrajinske krize dovoljno je otići na stranicu zaduženu za poboljšanje ruske slike u inozemstvu, odnosno za rusku propagandu. Top priče posljednjih dana nisu bile one o mogućem izbijanju rata, nego o tome kako je na gradskim ulicama na Krimu zabavno i uzbudljivo zbog prisutnosti vojske.

PSIHOLOŠKI RAT: Rusi ipak demantiraju postavljanje ultimatuma Ukrajincima

Pročitajte i ovo Avdijivka Neprijatelj ima svega U paklu Avdijivke ruševine čuvaju promrzli vojnici bez oružja: "Leševi su posvuda, sve naši ljudi" Volodimir Zelenski Za 90 dana Nema kraja: Prvo napravio red u vojsci pa potpisao zakon o produljenju izvanrednog stanja

Ako je suditi po fotografijama, lokalnom stanovništvu je oružani sukob bio zadnja stvar o kojoj su razmišljali. Trebalo se slikati s muškarcima u uniformama, pokazivati odanost Rusiji i Lenjinu, kao i praviti sendviče na ulici. A selfie je postao toliko popularan da mu ni predratno stanje i oružani muškarci na ulici nisu stali na kraj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene