Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašena od udara auta

Nadzorne kamere snimile dramu za vrijeme policijskog očevida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom policijskog uviđaja u Lubbocku u SAD-u, na parkirani policijski je automobil naletio kamion. Od udara odgurnutog auta ženu koja se nalazila u blizini spasio je policajac. Sve je snimila nadzorna kamera.

Policijskog službenika u Lubbocku u američkoj saveznoj državi Texas, opisuju kao heroja. On je spasio ženu od udara policijskog automobila, koji je proklizao nakon što ga je udario kombi, javlja AP.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak nakon što su dva policajca izašla na uviđaj prometne nesreće u Lubbocku.

Video koji je zabilježila nadzorna kamera postavljena u policijski automobil, pokazuje kako dva policajca stoje pokraj jednog od automobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći.

>> Čak 18 policajaca jurilo iz rijeke izvući - OVO!

Na snimci se vidi kako jedna žena slijedi policajca dok je zaobilazio automobil. U tom trenutku kombi se zaletio u parkirani policijski automobil. Taj je auto uslijed udara odgurnut krenuo prema ženi i dva policajca. Policajac Philip Standefer koji je bio bliže ženi odgurnuo ju je i tako spasio.

On je pri tom ozlijeđen i u bolnici je primio liječničku pomoć te je isti dan pušten na kućnu njegu. Žena koju je odgurnuo zadobila je tek nekoliko lakših ogrebotina od pada. Vozač kombija Peter Keltz vozio je u alkoholiziranom stanju te je uhićen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene