Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u kineskoj provinciji Shandong nije gubila vrijeme kada je u postaju stigao poziv o plutajućem lešu žene.


40 minuta trajala je akcija spašavanja prijavljenog leša iz rijeke, a u njoj je sudjelovalo čak 18 policajaca.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Vojnik koji je spasio dvoje iz poplavljenog podvožnjaka: "Drago mi je što sam se našao tamo..." Pohvalio ga i ministar Spašavanje Preslatka akcija spašavanja: Skočila u bujicu kako bi spasila svoje štene

Niti 50 metara od obale plutao je navodni leš, a kada su ga policajci privukli obali shvatili su da je riječ o lutki na napuhavanje.

>> Evo kakvih sve roditelja ima!

>> Leteći kung-fu prolaznik zaustavio krvavi pohod ubojice

Brza intervencija privukla je pažnju javnosti, pa se uz obalu rijeke okupilo 1.000 znatiželjnih prolaznika, što je blokiralo promet. Zato se ni vatrogasci nisu mogli probiti do mjesta događaja, pa su mogli samo nemoćno promatrati tijek akcije.

Nakon što su je izvukli, policajci su je pokazali mnogobrojnim znatiželjnicima, koji su u šoku na brzinu pokrili oči svojoj djeci i otišli s mjesta događaja.

>> Novinari mislili da snimaju magičnu gljivu, kad ono....

Ova priča stigla je niti mjesec dana nakon što su lokalni mediji izvijestili o čudnovatoj gljivi, za koju se naknadno doznalo da je samo bačena i seks-igračka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.