Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamera se zatresla

Drama usred intervjua! Erdoganu naglo pozlilo, prekinuto snimanje: "Loše mi je"

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan prekinuo je u utorak televizijski intervju uživo, a zatim se vratio, ispričao i objasnio što se događa.

Turski lider Recep Tayyip Erdogan (69) održao je tri predizborna govora u utorak uoči parlamentarnih i predsjedničkih izbora 14. svibnja.

Večer je trebao završiti intervjuom uživo za Ulke TV i Kanal 7. Međutim, njegovo pojavljivanje na televiziji odgođeno je više od 90 minuta, a zatim je prekinuto tijekom razgovora. Kamera se zatresla, a novinar koji je postavljao pitanje ustao je sa stolice te je prijenos prekinut.

Iza kamere se čuo neidentificiran glas kako uzdiše. Erdogan se vratio oko 15 minuta kasnije i ispričao se te objasnio da mu je loše.

Pročitajte i ovo Turska oporba Tri tjedna prije izbora Erdogan trenira strogoću: U Turskoj uhićeno više od 100 ljudi, među njima i oporbenjaci

Pročitajte i ovo Analiza vladavine predsjednika Turske - 8 PREŽIVIO I PUČ Nakon 20 godina kontroverzne vladavine jedan od najmoćnijih političara današnjice sada je pred velikim testom

"Jučer i danas bili su naporni dani. Dobio sam crijevni virus. U jednom trenutku zapitao sam se bi li bilo pogrešno ako bismo otkazali intervju. Ali obećali smo. Tražim oprost od vas i naše publike", rekao je Erdogan. 

Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu se suzile dok je govorio. Turski lider potom je odgovorio na još nekoliko pitanja prije završetka emisije.

Erdogan i njegova stranka dominirali su turskom politikom posljednjih 20 godina. Međutim, ova izborna kampanja predstavlja jedan od najtežih Erdoganovih izazova tijekom njegove duge vladavine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene