Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirane i okolne ulice

Drama u Londonu: U sjedištu Cambridge Analytice pojavio se sumnjivi paket, policija evakuirala zgradu

Policija ispred sjedišta Cambridge Analytice u Londonu (Foto: AFP)
Policija ispred sjedišta Cambridge Analytice u Londonu (Foto: AFP) Foto: Afp
Nakon dojave o zaprimanju sumnjivog paketa, londonska policija evakuirala je sjedište tvtrke Cambridge Analytica te je postavljena i zona iskuljučenja oko zgrade.

Nakon što se konzultantska tvrtka Cambridge Analytica, čije je sjedište u Londonu, našla usred skandala zbog korištenja privatnih podataka 50-ak milijuna korisnika Facebooka kako bi napravili profile američkog biračkog tijela prije američkih predsjedničkih izbora 2016. godine, u četvrtak su prijavili paket sumnjivog porijekla u sjedištu te tvrtke.

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Londonska policija i interventne službe evakuirale su zgradu New Oxford Streetu te su zatvorene okolne ulice i postavljena je zona isključenja za sav promet i građane.

"U tijeku je istraga i specijalistički timovi su na terenu", izvjestio je medije glasnogovornik londonske policije, a prenosi RT. Zasad nema izvještaja o bilo kakvim ozljedama.

Uredi Cambridge Analytice nalaze se u jednoj od glavnih shopping ulica u središtu Londona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene