Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na zrakoplovu

DRAMA NA NEBU - Avion makedonskog premijera prisilno sletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov koji je u uporabi manje od osam godina u međuvremenu je odletio u njemački Nürnberg gdje će biti popravljen.

Zrakoplov kojim je iz Strasbourga za Skoplje letjela delegacija na čelu s premijerom Nikolom Gruevskim, prisilno je sletio na aerodrom u Zürichu, piše Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih Alen Šćurić gost Dnevnika Nove TV Zrakoplovni stručnjak: "Sve se svodi na odluku tog pilota koji je ipak neiskusna osoba, obično su prepotentni i kažu - mi to možemo"

'Prema prvim informacijama, mogu potvrditi da je na povratku iz Strasbuorga uočen kvar na vladinom avionu u kojem su bili premijer Gruevski i njegovi suradnici, uslijed čega je avion bio prisiljen sletjeti u Zürich', izjavio je glasnogovornik makedonske vlade Aleksandar Đorđijev.

Izazvao paniku: Tvrdi da je upao u sustav zrakoplova i preuzeo kontrolu - I to čak 20 puta!

Kako napominje Đorđijev zrakoplov koji je u uporabi manje od osam godina u međuvremenu je odletio u njemački Nürnberg gdje će biti popravljen.

'U jednom trenutku došlo je do dekompresije, nakon čega je pilot odmah pokušao smanjiti visinu i sletjeti na najbliži aerodrom, što je uobičajena procedura', dodao je Đorđijev koji je kazao i da je o svemu pokrenuta istraga. Nitko od putnika nije ozlijeđen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene