Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ NIŠTA OD DOGOVORA

Propao nastavak pregovora o izbornom zakonu u BiH, čije je održavanje najavio Dragan Čović: Nije se pojavio nitko iz drugih stranaka

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH Foto: DNEVNIK.hr
Unatoč najavama predsjednika BiH Dragana Čovića o nastavku pregovora o izbornom zakonu najavljenima za utorak, razgovori ipak nisu održani.

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović za utorak u 12:0 sati u Mostaru je najavio nastavak pregovora o izbornom zakonu u BiH, no oni nisu održani, jer se nije pojavio nitko od njegovih kolega.

Pročitajte i ovo Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH Nakon Hrvatskog narodnog sabora Čović kaže da je SDA-u sve neprihvatljivo, komentirao i Mesićevu izjavu: "Ne smije biti neodgovoran, može narušiti odnose u BiH"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna USVOJENI ZAKLJUČCI Nastavak razgovora Hrvata i Bošnjaka o izbornoj reformi, HNS traži ravnopravnost

Kako navodi Radiosarajevo.ba, Čović je ranije najavio kako bi se pregovori mogli završiti do kraja ovoga tjedna. Nakon izlaska iz mostarskog sjedišta HDZ-a, medijima je samo kratko kazao kako pregovori ipak nisu održani.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene