Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno otkriće

Dr. Dabić snimao seksualne perverzije i pio vlastiti urin?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši vođa Srba i BiH i optuženik za ratne zločine počinjene na prostorima te države, Radovan Karadžić, u vrijeme dok se pretvarao da je dr. Dragan Dabić iscjelitelj, pacijentima je preporučao urin kao odličan 'melem' protiv problema s prostatom i tumora, prenose njemački mediji.

Kako bi to pacijentima i dokazao, piše njemački Der Spiegel, dr. Dabić, odnosno Karadžić, pio je i vlastiti urin. Srpski istražitelji su u njegovom stanu pronašli i snimke na kojima on pije litru vlastitog urina, stoji u tekstu Der Spiegela pod nazivom 'Urin doktora Dabića'. Ostale snimke prikazuju Karadžića u seksualnim perverzijama s nekolicinom ljudi, a ti novi detalji u procesu koji se vodi protiv njega, prema riječima srbijanskog ministra za socijalna pitanja Rasima Ljajića, šokantni su za javnost, navodi Spiegel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječio autističnog dječaka Karadžić iz Haaga provjerava zdravstveno stanje pacijenta? Slika nije dostupna VIDEO: Tko je pomagao dr. Dabiću?

Karadžić je, isto tako, navodno 2003. godine duže vremena boravio nedaleko od Srebrenice, točnije u Bratuncu. U to je vrijeme radio kao psihijatar te je na 'tretman' primao i mnoge bošnjačke žene, koje su u srebreničkom genocidu ostale bez supruga i sinova. Karadžić se nalazi u haškom pritvoru, a zajedno s Ratkom Mladićem, tereti ga se za ubojstvo 8.000 Bošnjaka, nakon pada Srebrenice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene