Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje 5 do 12

Došla u bolnicu zbog napadaja pa saznala da je trudna i da će roditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amanda i Billy Prentice iz Tennesseeja pokušavali su dobiti dijete četiri godine.

Liječnik im je u travnju rekao da su uspjeli i da će napokon postati roditelji. Ono što je zanimljivo je to što Amanda cijelo vrijeme uopće nije znala da je trudna, zbog čega je rodila samo pet sati nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Amanda je prve trudove, za koje je mislila su napadaji, dobila nekoliko dana prije poroda te je završila u bolnici i bila dva dana u nesvijesti. Kada se probudila liječnik joj je rekao da je došlo do komplikacija u trudnoći, što je za nju bio šok jer joj je to bio prvi glas o njezinoj trudnoći. Ispričala je kako do tada nije ni posumnjala da je trudna.

>> Očekuje devetorke: 'Još je rano razmišljati o imenima'

'Nikada nisam osjetila da se dijete miče, nosila sam odjeću istog broja cijelo vrijeme', rekla je Amanda za 9News. 'Razgovarali smo o posvojenju i sada smo dobili svoje čudesno dijete', rekao je ponosni otac.

Prema nekim podacima, svaka 450. trudnica sazna da nosi dijete u pola trudnoće, dok svaka 2.500-ta to sazna tek pred porođaj. U takvim situacijama većinanjih redovito dobiva mjesečnice pa nemaju ni razloga posumnjati da su trudne. Takvi slučajevi najčešće su povezani s visokom razinom stresa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene