Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedica umjetne oplodnje

Očekuje devetorke: 'Još je rano razmišljati o imenima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksikanka Karla Vanessa Perez iz sjeveroistočne pokrajine Coahuile koja graniči s Teksasom očekuje devetorke - šest djevojčica i trojicu dječaka.

Karla Vanessa "održava trudnoću" u bolnici u glavnome gradu pokrajine Saltillu. Višestruka trudnoća Perez, čija dob nije objavljena, posljedica je tretmana umjetne oplodnje. Novinska agencija Notimex također je izvijestila o ovome fenomenu te objavila da će Perez roditi 20. svibnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija koje veselje U školi u Pitomači vlada prava euforija: "Baby boom kakav se ne pamti" Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene"

>> Trudnice požuruju porode zbog 2.500 eura

"Još je rano razmišljati o imenima djece. Najprije pričekajmo da sve dobro prođe", rekla je Perez za Notimex. Uspješan porod devetorki bio bi jedan od najbrojnijih višestrukih poroda ikad zabilježenih. Trudnica iz Kalifornije je 2009. privukla pozornost medija diljem svijeta nakon što je rodila osmorke. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene