Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sposoban iznenaditi

Trump stigao u Davos: Svjetska elita pita se kakvu će odluku donijeti nepredvidljivi američki predsjednik

Donald Trump stigao u Davos (Foto: AFP)
Donald Trump stigao u Davos (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Donald Trump stigao u Davos (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Američki predsjednik Donald Trump stigao je u Davos.

Donald Trump doputovao je u četvrtak u Davos na Svjetski gospodarski forum (WEF) gdje se svjetska gospodarska i politička elita pita hoće li joj se uvijek nepredvidljivi američki predsjednik dodvoravati ili će pokušavati nametati svoju agendu "Amerika prvo".

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka"

Trump je tu sposobnost da iznenadi ilustrirao izjavom kako je "spreman svjedočiti pod zakletvom" u istrazi o mogućem dosluhu između njegove ekipe u kampanji i Rusije, nekoliko sati prije leta za Švicarsku.

Zbog toga ima o čemu razgovarati s približno 3000 šefova tvrtki ili visokih političkih čelnika okupljenih na tri dana u mondenom skijalištu.

Morat će pričekati do petka kako bi čuli govor američkog milijardera koji je poletio iz zračne baze Andrews, u predgrađu Washingtona, u srijedu navečer.

"Uskoro ću doputovati u Davos kako bih ispričao svijetu koliko je Amerika prekrasna i kako joj dobro ide. Naše gospodarstvo sad se odljepljuje i sa svim što radim može biti samo bolje. Naša zemlja konačno ponovno zarađuje!", napisao je Trump u tvitu prije puta. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene