Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarali i o Sjevernoj Koreji

Trump nazvao Putina i zahvalio mu lijepim riječima koje je od njega dobio tijekom godišnjeg druženja s novinarima

Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Donald Trump (Foto: AFP) Donald Trump (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Donald Trump i Vladimir Putin na APEC-u (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Američki predsjednik Donald Trump nazvao je ruskog predsjednika Vladimira Putina i zahvalio mu što je pohvalio njegovu ekonomsku politiku u svom godišnjem druženju s novinarima.

''Predsjednik Trump zahvalio je predsjedniku Putinu jer je tijekom svoje godišnje konferencije za novinare priznao američku jaku ekonomiju'', priopćili su iz Bijele kuće te dodali da su se dvojica predsjednika u telefonskom razgovoru u četvrtak također dotaknuli teme Sjeverne Koreje.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok

''Pogledajte kao su burze živnule, to govori o povjerenju investitora u ono što on radi'', rekao je Putin na ovotjednoj godišnjoj konferenciji za medije.

Trump je u petak ujutro rekao da su tijekom telefonskog razgovora najviše razgovarali o Sjevernoj Koreji.

Iz Kremlja su potvrdili da su Trump i Putin dogovorili da će dijeliti informacije o Sjevernoj Koreji te da su raspravljali o poboljšanju dijaloga između Rusije i SAD-a.

Donald Trump (Foto: AFP) Donald Trump i Vladimir Putin na APEC-u (Foto: AFP) Foto: Afp

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene