Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni preokret?

Dominique Strauss-Kahn pušten iz kućnog pritvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom istrage utvrđeno je da priča sobarice koja je bankara optužila za silovanje u hotelskoj sobi nije dosljedna.

Nekadašnji direktor MMF-a Dominique Strauss-Khan pušten je iz kućnog pritvora, a pravosudne vlasti vratit ćemu 6 milijuna dolara koje je položio kao jamstvo, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Optužnica protiv Dominiquea Strauss-Khana na rubu je kolapsa, potvrdilo je američko tužilaštvo. Naime, tijekom istrage nađene su 'velike rupe u kredibilitetu' sobarice koja je bankara optužila za silovanje u hotelskoj sobi, ali ne otkriva se o kakvim je otkrićima riječ.

'Na početku slučaja svjedokinju smo smatrali vrlo pouzdanom, ali pokazuje se da njena priča ima goleme nelogičnosti i 'rupe'. Tužilaštvo se već sastalo s predstavnicima obrane Strauss Khana koji traže reviziju odluke o puštanju na slobodu uz jamčevinu. Tužilaštvo se neće protiviti njihovu zahtjevu', kaže za CNN izvor iz američkog pravosuđa.

Mediji prenose da je sobarica iz Gvineje skandal možda izazvala da spriječi deportaciju iz SAD-a. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene