Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanemarivanje djece

Dok je majka tulumarila, djeca su gola prekrivena fekalijama trčala cestom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je britanska majka ostavljala djecu u prljavoj kući bez nadzora kako bi išla partijati s prijateljima.

Laura Palmer, 26-godišnja majka troje maloljetne djece, novac je trošila na manikure, uređivanje kose, odjeću, dok su joj djeca živjela u prljavoj straćari, piše Daily Mail. Zabrinuti susjedi pozvali su policiju nakon što su djeca – trogodišnje, četverogodišnje i sedmogodišnje, primijećena kako trče ulicom goli i pokriveni fekalijama u Yorkshireu.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura

Kada su policajci došli u kuću, otkrili su pijanu Lauru kako se skriva u šupi, obučena u odjeću u kojoj je išla na tulume. Jacqueline Feeney, socijalna radnica svjedočila je na sudu o uvjetima koje je pronašla u kući.

>> Pet dana pila, 16-mjesečnu bebu ostavila samu, vraćala se da je hrani tvrdim kruhom

Njihov je dom, rekla je Feeney, bio pun fekalija, smeća i stare hrane. Madraci nisu bili prekriveni, a kupaonica je bila puna smeća. 'To nije bilo mjesto na kojem bi trebala biti djeca', rekla je Feeney. Laura se na sudu izjasnila krivom po točkama optužnice za zlostavljanje i zanemarivanje djece između 31. prosinca 2012. i 14. lipnja prošle godine.

'Zabrinuti susjedi pozvali su policiju jer su vidjeli da djeca trče na ulici u kojoj je gust promet. Kada ih je policija odvela kući, vidjeli su da u njemu nema uvjeta za normalan odgoj djece. Bio je pun smeća, a mališani su lako mogli doći do opasnih predmeta. Optužena je pronađena pijana u šupi iza kuće', rekao je tužitelj Nick Adlington.

Laura je, kako se moglo čuti na sudu, djecu ostavila samu nešto prije ponoći 13. lipnja kako bi izašla s prijateljima na piće. Ona tvrdi da je zaspala kod prijatelja te se vratila kući sljedeće jutro. U međuvremenu, njezina su djeca iz kuće izašla kroz prozor te su ih susjedi vidjeli kako goli trče ulicom.

Kada su se kući vratili s policijom, u svoj su domu ušli kroz prozor. Budući da je Laura vidjela kako joj pred kućom stoji policija, tvrdi, sakrila se u šupu. No, policija ju je pronašla, a potom su svi morali u kuću ući kroz prozor jer je Laura izgubila ključeve.

Laura je još na sudu kazala da se kaje za to što je učinila, te da je stanje u kojoj joj se nalazio dom bilo privremeno. 'U buduće stavite svoju djecu na prvo mjesto, a ne provod', rekao je sudac prilikom izricanja presude. Nemarna majka dobila je kaznu od četiri mjeseca zatvora te 12 mjeseci nadzora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene