Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVA RUNDA U SRBIJI

Ponovno na meti prijetećih poruka: Zbog dojava o bombama evakuirani Ministarstvo vanjskih poslova i niz škola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog dojave o bombi evakuirana je zgrada Ministarstva vanjskih poslova u Srbiji, a zbog niza dojava u školama u četvrtak nije održana nastava. Policija i pirotehničari su na terenu.

U četvrtak je u Beogradu zbog dojave o podmetnutoj bombi evakuirano sjedište Ministarstva vanjskih poslova, dok je, također zbog niza prijetećih poruka, otkazana nastava u školama diljem Srbije.

Dojava je zaprimljena nakon održanog sastanka i izjava za novinare ministara vanjskih poslova Turske Mevluta Çavuşoğlua i Srbije Nikole Selakovića.

Tijekom jutra na adrese desetaka škola diljem Srbije također su pristigle prijeteće poruke, tako da nije bilo nastave. Prema navodima tamošnjih medija, radi se o školama s područja Valjeva, Kraljeva, Beograda, Niša, Požarevca, Zaječar, Užica, Jagodine, Čačka, Kruševca i Zrenjanina.

Dosadašnje dojave pokazale su se lažnima, a traju već nekih mjesec dana, navodi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON SASTANKA Vučić: "Scholz je decidirano, jasno i oštro tražio da se priključimo sankcijama protiv Rusije"

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić OPET JE NERVOZAN Vučić: "Kad su to Hrvati imali svoj stav, osim negativnog prema Srbiji, a ne stav čopora?!"

Policija i pirotehničari su na terenu, još se utvrđuje o čemu se radi. Sve zgrade su evakuirane.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene