Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovorili zajedničko samoubojstvo

Žena se objesila, suprug se predomislio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednji trenutak ponestalo mu je hrabrosti i nakon što je vidio svoju obješenu suprugu, predomislio se i nije ispoštovao njihov dogovor o zajedničkom samoubojstvu. Ostavio ju je da visi na užetu osam tjedana.

Muškarac je uhićen zbog sumnje da je povezan sa smrću svoje supruge, čije je tijelo visjelo obješeno u njihovoj kući osam tjedana. Ovaj 50-godišnjak sam je nazvao policiju i obavijestio ih da mu je supruga mrtva.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Slika nije dostupna 'Madam' Deborah Palfrey pronađena obješena

Prema policijskim informacijama, par se dogovorio da će počiniti zajedničko samoubojstvo, ali se suprug u zadnji trenutak preplašio i odustao, nakon što se njegova supruga objesila o okvir vrata spavaće sobe.

Tijelo je ostalo visjeti u njihovoj kući u Lymingtonu osam tjedana, sve dok njezin suprug nije nazvao policiju. Zastrašujuće je što je muškarac svakodnevno prolazio pored svoje mrtve supruge i tako dugo čekao, prije nego je nazvao policiju.

Neobična smrt zaintrigirala je njihove susjede, koji kažu da je taj par obavijen velom misterije već godinama. Jedna je susjeda rekla kako ženu nije vidjela već jako dugo, a muškarca je često viđala dok je prao automobil. 

Kažu kako su se činili pristojnim parom, ali nisu puno komunicirali sa susjedima, pa tako malo znaju o njihovim životnim navikama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene