Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klinika platila grešku zubara

2 milijuna odštete zbog izvađenih 13 zdravih zuba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Smith, 28-godišnjakinji iz Južne Karoline, kojoj je zubar zabunom izvadio 13 zdravih zuba, dodijeljena je odšteta od 2 milijuna dolara.

Elisabeth je 2006. u jednoj zubarskoj klinici dogovorila vađenje tri pokvarena zuba, međutim zubar joj je zabunom izvadio sve zube iz gornje vilice, njih ukupno 16. Nakon katastrofalne zabune zaposlenici klinike pokušali su u njezinom zubarskom kartonu zataškati pogrešku, kazao je na sudu njezin odvjetnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozljeda na radu Hodao dvorištem na poslu pa se zabio u stup: Tužio firmu i zatražio odštetu, sada čeka uplatu Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži"

Klinika i dalje negira bilo kakvu pogrešku i najavili su žalbu na presudu, a Elisabeth će napokon moći na operaciju koja će joj ponovno vratiti osmijeh na lice jer još uvijek nema zuba na gornjoj vilici. Ugradnja implantanata stoji oko 80.000 dolara, piše New York Daily News.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene