Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao prije sedam godina

"Tinejdžer" koji je tvrdio da je dječak Timmothy zapravo je 23-godišnjak koji je iz zatvora išetao prije samo mjesec dana

Timmothy Pitzen (Foto: AFP)
Timmothy Pitzen (Foto: AFP) Foto: Afp
DNK test pokazao je da tinejdžer koji je tvrdio da je nestali dječak iz Illinoisa, nije Timmothy Pitzen već 23-godišnji muškarac nedavno pušten iz zatvora.

FBI je potvrdio da DNK test pokazuje da nestali dječak Timmothy Pitzen nije pronađen. 

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Podsjetimo, muškarac je policiji rekao da je on Timmothy Pitzen, nestali dječak za kojim se traga već sedam godina, te da je napokon uspio pobjeći od svojih otmičara, javlja CNN. Također se predastavio kao 14-godišnjak.

Pravo ime muškarca zapravo je Brian Michael Rini, a kada je otkriven njegov identitet postalo je jasno i da se radi o bivšem zatvorskom osuđeniku. Rini je otpušten iz zatvora u Belmontu u Ohiju 7. ožujka, gdje je odslužio 14 mjeseci zatvorske kazne zbog provale i vandalizma.

"Tinejdžer" je sam pristupio policiji te dao iskaz. Nije točno znao reći lokaciju motela u kojem je bio smješten, no rekao je kako je pri svom bijegu „trčao sve dok nije pretrčao most“ i ušao u saveznu državu Kentucky iz Ohija.

"Ne smijemo i nećemo zaboraviti Timmothyija te se nadamo da će se jednog dana ponovno sastati sa svojom obitelji", prioćeno je iz FBI-a. Dodali su kako "nažalost, taj dan neće biti danas."

Lažna nada

Timmothyijeva obitelj se oglasila po pitanju ovog slučaja i lažne nade koja im je pobuđena kada je Rini rekao da je upravo on davno izgubljeni dječak. 

"Nažalost, ovo nije naš voljeni Timmothy. No mi znamo da si tamo negdje Tim i nikada te nećemo prestati tražiti, moliti za tebe i voljeti te", rekla je emocionalna Kara Jacobs, dječakova teta. 

"Nadam se da će nam se svi pridružiti u molitvama za mladog muškarca koji je tvrdio da je Timmothy", dodala je. 

Rekla je i kako "se nadaju da će njihova obiteljska tragedija ukazati na ogroman problem samoubojstava i nestanaka djece u Sjedinjenim Američkim Državama", piše Mirror. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene