Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škola evakuirana

Strašan zločin u Njemačkoj: Učenik srednje škole ubio 18-godišnju djevojku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Strašan zločin dogodio se u školi na jugozapadu Njemačke. 18-godišnju učenicu ubio je učenik, a ulogu u zločinu mogla bi igrati veza između njih.

U mjestu St Leon-Rot u jugozapadnoj Njemačkoj u četvrtak je u srednjoj školi ubijena 18-godišnja djevojka, objavila je lokalna policija.

Policija je prvotno objavila da se osumnjičeni ubojica, također učenik te škole, trenutačno nalazi u bijegu, ustvrdivši da nema opasnosti za druge ljude u školi.

Pročitajte i ovo Igor Girkin Kritizirao Putina Bio je važan čimbenik za pokretanje rata Ukrajini, a onda je započeo s kritikama: Čeka ga zatvor u kažnjeničkoj koloniji

Osumnjičeni ubojica, isto 18-godišnjak, pobjegao je s tog područja, ali policija ga je uhvatila nakon potrage koja je trajala dva i pol sata, objavile su vlasti.

Vlasti sumnjaju da je veza između djevojke i osumnjičenika mogla igrati ulogu u ubojstvu.

Masovna policijska reakcija uslijedila je nakon što je u četvrtak podignuta uzbuna te su u školu upućena brojna policijska vozila, spasilačka služba i helikopter. Škola je evakuirana, a učenici zbrinuti na sigurnom mjestu, navodi se policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja

Privatna gimnazija osnovana je 1998. godine nedaleko od grada Heidelberga na inicijativu roditelja. Prema navodima škole, 685 učenika trenutno podučava osoblje od 85 nastavnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene