Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mučili se da spase prstić

Djevojčici prst zapeo u pokretnim stepenicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnjoj je djevočici prstić zapeo u pokretnim stepenicama u Kini.

Spasioci su spasili djevojčicu Xue Wenqi u gradu Nanyang, nakon što joj je prstić zapeo u pokretnim stubama u jednom trgovačkom centru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Slika nije dostupna zadržala mirnu glavu VIDEO Zaglavio joj se rep: "Sirena" se gotovo utopila pred prestravljenom djecom

Rastavili su ploču stepenica dok joj je prstić krvario. Spasioci su prvo htjeli izvaditi prstić djevojčice tijekom razdvajanja stepenice od podne platforme. Međutim, prstić je zapeo u žlijebu ploče stepenice. Odlučeno je da će se prepiliti dio ploče kako bi djevojčicu, dok joj je dio ploče na prstu, mogli odvesti u hitnu službu gdje bi odmah dobila liječničku pomoć.

>> Dramatično spašavanje dječaka kojeg su prikliještila vrata

Da bi se izbjegle veće ozlijede, spasioci su koristili odvijač radi otvaranja platforme. Poslije se vidjelo da je prst zapeo za kotačić iz mehanizma za pokretanje stepenica.

Kada su uklonili ploču, djevojčicu su brzo odvezli u bolnicu. Liječnici nisu odmah mogli pružiti medicinsku pomoć budući da je na prstu još uvijek imala dio ploče. Slušajući upute liječnika, spasioci su odstranili dio preostale ploče malim klještima. Njezin prstić bio je napokon slobodan, a liječnici su joj mogli pružiti pomoć. Uzrok nesreće se istražuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene