Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bratu bubrezi, ocu oči

Djevojčica počinila samoubojstvo da spasi brata i oca, ali uzalud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica iz Bengala oduzela si je život, kako njezini organi mogli spasiti njezinog oca i brata.

Bizarnu priču o samoubojstvu djevojčice, koja je htjela spasiti oca i brata, prenosi Daily Mail, koji piše i kako je 12-godišnja djevojčica uzalud umrla, jer je njezino tijelo bilo spaljeno u tradicionalnoj ceremoniji kremiranja.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Poruku u kojoj je obrazložila svoj naum, njezin je otac pronašao tek nakon spaljivanja njezinog tijela. U njoj je djevojčica majci napisala kako bi željela da se njezine oči i bubrezi daju za liječenje oca i brata.

Majka djevojčica, nakon što je poruka pronađena, pala je u stanje šoka, a čitava obitelj je neutješna zbog gubitka kćeri. 'Jednostavno smo prekasno reagirali u razumijevanju osjećaja moje vrlo osjećajne djevojčice', rekao je otac Mirdul Sarkar.

Djevojčica je prethodno slušala kako joj je bratu potrebna operacija bubrega da mu se spasi život te da joj otac postepeno gubi vid i zapala je u stanje depresije. Sve je pogoršala i činjenica da obitelj živi u siromaštvu.

Svojoj starijoj sestri povjerila je što će učiniti, no ona je mislila da se mlađa sestra samo šali i ostavila je samu kod kuće. Nesretna je djevojčica pojela pesticid Thiodan i potrčala ocu u susret i rekla mu da je usnula kako joj netko sipa otrov u usta.

Zabrinuti otac odveo ju je liječniku te je utvrđeno da je otrovana, nakon čega je prebačena u prvo lokalnu bolnicu, pa onda u veću u gradu Anuliji. U drugoj bolnici, liječnici joj više nisu mogli pomoći i samo su mogli proglasiti vrijeme smrti.

Dirnut pričom djevojčice i njezine obitelji, lokalni vijećnik obećao je obitelji novčanu pomoć oko liječničkog tretmana. Tragedija je što je dijete moralo umrijeti da bi se takve stvari riješile na ovako jednostavan način.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene