Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni otac i redovnik

Djevojčica (13) umrla tijekom egzorcizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomomi Maishigi, 13-godišnjakinja iz Japana, ugušila se nakon su je otac i redovnik zavezali i nalijevali vodom kako bi iz nje istjerali 'zlog duha', izvijestila je japanska policija.

56-godišnji redovnik Kazuaki Kinoshita i 50-godišnji otac Atsushi Maishigi su uhićeni i optuženi za uzrokovanje ozljeda koje su dovele do smrti 13-godišnjakinje u gradu Nagasuu na jugu zemlje, javlja ABC.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'Njih dvojica se sumnjiče za udruživanje zbog, kako su rekli, 'mise vodopadom'. Zavezali su žrtvu remenjem za stolicu i polijevali je vodom po glavi i licu. Otac ju je držao, a redovnik je izgovarao molitve', kazao je glasnogovornik policije.

Drugo jutro djevojčica je pala u nesvijest i njezina je majka nazvala hitnu pomoć. Nakon što su došli jedino su mogli konstatirati smrt.

'Uzrok smrti je gušenje', rekli su u policiji.

Mediji izvještavaju kako su se roditelji obratili redovniku nakon što liječnici nekoliko godina nisu mogli odgonetnuti što joj je. Navodno je bila i psihički i fizički bolesna.

Redovnik, inače pripadnik religijske grupe proizašle iz budističke sekte, kazao je kako je djevpjčicu zaposjeo zao duh.

Njezini roditelji su je prije nesreće više od 100 puta vodili u sjedište grupe gdje je pod pumpom za vodu bila 'čišćena'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene