Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je snimila kamera

VIDEO Djelatnik Hitne pomoći tijekom intervencije besramno opljačkao teško bolesnu staricu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djelatnik Hitne pomoći Sarajevo za vrijeme intervencije ukrao je novac iz novčanika 80-godišnje starice. Kamera je sve snimila.

Zaposlenik Hitne pomoći Sarajevo ukrao je novac 80-godišnjoj starici za vrijeme pružanja prve pomoći, a sve je snimila kamera.

  Pročitajte i ovo Marin Miletić "Klimatološki fanatici" Mostovac se rugao najavama oluje koja je ubila četvero ljudi, mislite li da se ispričao? "Ekipa opet plaši ljude. Šire paniku i strah"

Incident se dogodio jučer u Hrasnici kad su zaposlenici Hitne pomoći pružali pomoć starici. Za vrijeme dok su drugi djelatnici pomagali starici kojoj je pozlilo, jedan od njih je iz njezinog novčanika ukrao novac.

Lopov nije primijetio nadzornu kameru koja je sve snimila, a snimku je policiji poslao sin 80-godišnjakinje. Na snimci se može vidjeti kako zaposlenik iz novčanika vadi novac dok njegovi kolege pomažu starici.

"Jučer u 19:30 sati u stanu kod moje majke desila se krađa novca koju je izvršio zaposlenik Hitne pomoći Sarajevo, na adresi Šehitluci broj 10 Hrasnica. Krađa se desila dok su joj pružali pomoć jer se radi o ženi koja je bolesna i ima 80 godina. Ovo je sramotno", rekao je sin starice za Klix.ba i dodao da je kameru postavio zato da bi mogao nadgledati majku koja je teško bolesna.

  Pročitajte i ovo Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici Strašna nesreća VIDEO Užas na zagrebačkoj obilaznici: Kamion na zaustavnoj traci ubio vozača izvan automobila

"Sve smo prijavili policiji, a majku smo smjestili u dom za starije u Hrasnici", poručio je.

Na snimci se može vidjeti kako zaposlenik iz novčanika vadi novac dok njegovi kolege pomažu starici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene