Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak tvrdi da svojim tijelom privlači metale. Mnogi smatraju da se 12-godišnjak samo intenzivno znoji pa je 'ljepljiv'.


Nikolai Kriagliačenko (12) vraćao se iz škole kad ga je stresla struja nakon što se naslonio na rasvjetni stup s neispravnim instalacijama, javlja BuzzFeed.

Vezani članci PR Pripremite se za poskupljenja struje – saznajte kako možete imati upola manji račun za struju Vrućina izaziva požare diljem Europe (Foto: AFP) Toplinski val u Europi uzrokuje požare i nestanke struje: U Italiji troje mrtvih, u Francuskoj izmjereno 45,9 stupnjeva

Sada tvrdi kako ima je dobio sposobnosti poput lika Magneta iz popularne X-Men franšize te svojim tijelom privlači metale.

'Mogu činiti stvari koje prije nisam mogao i ne mogu ih kontrolirati. Čak i kad to ne želim, privlačim metalne predmete', kazao je Nikolai kojeg je udar odbacio preko pločnika.

VIDEO Pala maska britanskom Batmanu, evo tko je on zapravo

Dječak iz Rusije je nakon neobičnog događaja odlučio kako više ne želi biti vatrogasac, već superjunak.

Naravno, njegova novostečena 'moć' kod mnogih je pobudila sumnju jer smatraju da se dječak samo intenzivno znoji te je zbog toga 'ljepljiv'. Školski kolege tvrde kako Nikolai može i druge pretvoriti u 'ljudske magnete'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook