Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije Bruce Wayne, nego...

VIDEO Pala maska britanskom Batmanu, evo tko je on zapravo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internet je proteklih dana obišla vijest o njegovom superjunaštvu, a nije prošlo dugo i njegov je pravi identitet razotkriven. Ne, ne zove se Bruce Wayne.

Tajanstvenom "pravedniku" prerušenu u Batmana, superjunaku interneta otkad je britanskim policajcima predao čovjeka tražena zbog krađe, pala je maska: radi se o dostavljaču koji radi za kineski restoran u Bradfordu, na sjeveru Engleske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Stan Worby (39), prerušio se u superjunaka odlazeći na nogometnu utakmicu na stadion Wembley u Londonu krajem veljače, prema priči koju je objavio Daily Telegraph.

Primio je telefonski poziv jednog svojeg prijatelja, Dannyja Fraynea (27), osumnjičena za nekoliko krivičnih djela.

>> Superjunaci ipak postoje? Batman ušetao u policiju i predao lopova!

"Rekao mi je: možeš me odvesti u policijsku postaju", ispričao je Stan Worby. "Neki su me gledali čudno kad sam došao. Jedan je policajac prasnuo u smijeh. Rekao sam mu: 'Zaslužio sam medalju, ja sam maskirani pravednik'".

"Bila je to šala na kraju krajeva, a Danny se želio predati policiji. Razgovarao sam s njim cijeli tjedan u pokušaju da ga uvjerim. Bilo mi je dosta da mi je policija uvijek za petama pitajući me gdje je", objasnio je on.

Policajci Bradforda, koji su u ponedjeljak otkrili na Facebooku kako je tajanstveni "pravednik" prerušen u Batmana došao u postaju, objavili su prizore s nadzorne kamere koji prikazuju njegov dolazak, s kapuljačom i plaštom, u policijsku postaju.

Prema policiji, Batman im je rekao: "Uhvatio sam tog tipa za vas", prije nego je "nestao u noći kako bi se borio protiv zločina u Bradfordu", ne odajući njegov identitet.

Video-snimka je doživjela veliki uspjeh na internetu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene