Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U stravičnoj nesreći koja se dogodila na Floridi, 19-mjesečni dječak poginuo je pod oštricama kosilice, na kojoj se vozio s bakom.


Dječak je pao pod kosilicu, koja mu je nanijela stravične ozljede po glavi i čitavom tijelu. Lokalna policija je pokrenula istragu oko nesreće, koja se dogodila u mjestu Titusville, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Pas u autu (Foto: Screenshot/YouTube) Pas pokrenuo auto i vozio se u krug sat vremena prije nego što ga je policija uspjela zaustaviti Slika nije dostupna Djevojčica pala pod očevu kosilicu i ostala bez obiju potkoljenica i ruke

>> Trogodišnjaku mašina za rublje otkinula šaku

'Vjerujemo kako su oštrice kosilice pogodile dječaka', istaknuo je Scott Gaenicke, lokalni šef policije. Susjedstvo je u šoku nakon nesreće, a mnogi koji poznaju baku dječaka, koja je predstavljena samo imenom Cynthia, ističu kako si ona to nikad neće moći oprostiti.

'Čudi me da je išta i ostalo od djeteta. To je stvarno loše', rekao je jedan od susjeda. Dječak je u kritičnom stanju prebačen helikopterom do bolnice, no tamo su mogli samo proglasiti njegovu smrt.

Policija će pričekati nalaz obdukcije te će nakon toga odlučiti hoće li protiv bake podnijeti kaznenu prijavu.