Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Trogodišnjaku mašina za rublje otkinula šaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak želio je pomoći majci i gurnuo ruku u mašinu za rublje koja je radila. Mališan je ostao bez ruke.

24-godišnja Rachel Wrench, iz Cheshirea, bila je u dnevnoj sobi kada je iz kuhinje čula histerične urlike svojeg četverogodišnjeg sina Lewisa Lightfoota, piše The Sun. Dječak je majci želio pomoći u pranju rublja te je, na još uvijek nejasan način, uspio otvoriti mašinu dok je ona radila.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka Ilustracija Mučan slučaj Sestri preminulog dječaka iz Slavonskog Broda hitno pronašli smještaj, braću ostavili obitelji! Majka tvrdi: "Ne znam gdje je"

Rachel je sina u kuhinji zatekla potpuno krvavog s lijevom rukom u mašini za pranje rublja. Mališan je hitno prevezen u dječju bolnicu Alder Hey no liječnici nisu uspjeli zašiti dječakovu šaku koja mu je doslovno iščušpana. 

'Kada sam ušla u kuhinju, mašina je još uvijek radila. Ugasila sam je i zgrabila sina koji je bio sav krvav te potrčala prema bolnici', ispričala je šokirana majka. Dodala je da joj nije jasno kako je trogodišnjak tako lagano otvorio vrata mašine.

Stravičan događaj dogodio se 11. listopada, oko 11:30 sati, samo tjedan dana nakon Lewisovog rođendana. Rachel je pohvalila sina na nevjerojatnoj hrabrosti. Dječaka čeka još nekoliko operacija, nakon kojih će dobiti protezu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene