Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapljena u Puli

FOTO Dobar ulov policije: Gospodin starije dobi skrivao gotovo 3,5 kilograma heroina

Aktualno Galerija Zapljena droge - 6 Zapljena droge - 6 Foto: PU istarska Zapljena droge - 5 Zapljena droge - 5 Foto: PU istarska Zapljena droge - 4 Zapljena droge - 4 Foto: PU istarska Zapljena droge - 3 Zapljena droge - 3 Foto: PU istarska +1 Zapljena droge - 2 Galerija 1/6 >>
Istarska policija zaplijenila je od 62-godišnjeg Puljanina 3,4 kilograma heroina, što je druga najveća ovogodišnja zapljena te vrste droge na istarskom području.

Drogu pakiranu u devet vrećica pripadnici odjela kriminaliteta droga pronašli su u petak u stambenoj zgradi na području Pule, izvijestila je u nedjelju policija.

Istraživanjem je utvrđeno da je 62-godišnjak drogu nabavio radi daljnje preprodaje pa je nakon kriminalističkog istraživanja priveden u policijski pritvor.

Zapljena droge - 1 Zapljena droge - 4 (Foto: PU istarska)

Osumnjičeni je uhvaćen zahvaljujući operativnom radu i na temelju prikupljenih informacija.

Pročitajte i ovo Droga u kosi - 3 Sve domišljatiji krijumčari Droga na vrh glave: Planove im je pomrsio skener te razotkrio skrivene predmete

Policija napominje da je ove godine prijavila više počinitelja za preprodaju droge, a posljednja zapljena je druga najveća u ovoj godini. U rujnu je razotkriveno zločinačko udruženje koje je u proteklih godinu dana u prodaju stavilo najmanje 4,2 kilograma heroina.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene