Obavijesti Video Pretražite Navigacija
9-godišnjak snimio NLO

EKSPERTI POTVRDILI 'Riječ je o NLO-u čiji je cilj bila otmica djeteta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrdnje devetogodišnjaka kojem roditelji nisu vjerovali da ga prate izvanzemaljci pokazale su se točnima.

Devetogodišnji dječak nekoliko je puta napomenuo roditeljima da ga danima snimaju i prate izvanzemaljci, a nakon što ih je uhvatio kamerom, roditelji su se ozbiljno zabrinuli.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Snimku koja prikazuje NLO na nebu ispred dječakove spavaće sobe, koji u jednom trenutku mirno lebdi, a potom u sekundi nestaje, roditelji su poslali 'stručnjacima' na analizu.

Astronaut misije Apollo 14, Edgar Mitchell, uvjeren je da su izvanzemaljci spriječili izbijanje nuklearnog rata na Zemlji

Nakon pomne analize, stručnjaci su potvrdili kako se radi o neidentificirajućem letećem objektu koji je snimao dječaka s ciljem njegove otmice, piše Mirror.

'Izgleda kao da je objekt vidljiv djeci, a nevidljiv za roditelje. Ovaj slučaj otvara brojna pitanja kao i pretpostavke da se radi o mogućem planiranju otmice', rekao je jedan od stručnjaka komentirajući video.

Dok se među roditelje uvukao strah, mnogi 'nevjernici' tvrde kako snimka ne može biti dokaz da se radi o mogućem planiranju otmice, niti dokazuje da letjelica pripada izvanzemaljskoj vrsti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene