Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi astronaut s Mjeseca

'Izvanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mitchell tvrdi kako su vojnici koji su sudjelovali u napadačkoj misiji vidjeli čudne leteće objekte kako nadlijeću američke raketne baze kao i postrojenje u White Sandsu u Novom Meksiku.

Razvoj pop kulture koja izvanzemaljsku vrstu opisuje kao prijateljski nastrojena bića iz nama nepoznatih dubina i širina svemira sve je prepoznatljiva. Opisuje ih kao znatiželjnu vrstu koja želi posjetiti Zemlju kako bi iz prve ruke doznali sve o ljudskoj vrsti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Jesmo li sami? U potragu za odgovorom na ovo pitanje 'bacili' se najpoznatiji fizičar i jedan milijarder

Za NASA-inog veterana, sudionika misije ApoLlo 14, tvrdnje o prijateljskoj vrsti vanzemaljaca su manje fiktivne od stvarnost. Šesti čovjek koji je koračao Mjesecom, astronaut Edgar Mitchell, kazao je u intervjuu za Mirror kako je uvjeren da su mirotvorci izvanzemaljci posjetili naš planet kako bi spriječili nuklearni rat između Rusije i Sjedinjenih Američkih država, prenosi News.com.

Iako ideja zvuči nevjerojatno, Mitchell tvrdi kako su vojnici koji su sudjelovali u napadačkoj misiji vidjeli čudne leteće objekte kako nadlijeću američke raketne baze kao i postrojenje u White Sandsu u Novom Meksiku, mjesto prve detonacije nuklearne bombe 1945. godine.

'Željeli su znati više o našim vojnim sposobnostima', kazao je Mitchell govoreći o izvanzemaljskoj vrsti koja je posjetila zemljane.

'S obzirom na priče koje sam čuo razgovarajući s različitim ljudima koji su tome svjedočili potpuno mi je jasno da su vanzemaljci zaslužni za sprječavanje izbijanja nuklearnog rata na Zemlji te uspostavu posljratnog mira', rekao je.

'NASA sve zataškava. Snimljen je NLO koji napušta Zemlju'

Mitchell koji je odrastao u blizini poznatog Roswella, mjesta u Novom Meksiku poznatog po čudnim događajima i aktivnostima koje stanovništvo pripisuje izvanzemaljskoj vrsti, tvrdi kako je od različitih izvora iz zračnih snaga Amerike doznao kako su izvanzemaljci redovito obilazili zemljane u doba Hladnog rata.

'Rekli su mi kako su redovito bili viđeni iznad njihovih baza te kako su onesposobili nekolicinu njihovih ispucanih raketa', dodaje Mitchell te nastavlja: 'Pripadnici vojeske smještene na bazama na pacifičkoj obali kazali su da su njihove testne rakete bile prizemljene od strane izvanzemaljske posade.'

Dok je Mitchelle uvjeren u istinitost ovih priča mnogi su ih nazvali neistinama. Prema nekima ako i postoji izvanzemaljska vrsta u svemiru oni su nekoliko stotina ili tisuća godina ispred nas, te ne postoji način da se vrate kroz vrijeme kako bi spriječili nuklearni rat na Zemlji. Dok su jedni uvjereni kako je to nemoguće, ima onih koji vjeruju u susret ljudske vrste s izvanzemaljcima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene