Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štapom na susjedov automobil

Curicu (2) prijavio policiji zbog - vandalizma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija 2-godišnju djevojčicu tretira kao osumničenika nakon što ju je njezin susjed optužio za vandalizam jer mu je štapom 'napala' automobil.

Susjed je policiji rekao kako je malena 'namjerno udarala njegov automobil granom', a istražitelji su je evidentirali kao osumnjičenika unatoč tome što je premlada da bi bila optužena ili čak ispitana. Dobna granica da bi za nedjela mogli kriminalno odgovarati, biti optuženi ili zadržani u pritvoru u Škotskoj je 8 godina, što je ujedno i najniža u Europi, a u Engleskoj i Walesu 10 godina.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Najmlađi kriminalci u Britaniji imaju 3 godine!

Nakon što je vijest izašla u javnost, udruga 'Sloboda informiranja' zahtijeva potpunu dokumentaciju o svim 'kriminalnim' radnjama koje su počinila djeca mlađa od 10 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene