Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Valovi visoki pet metara

Ciklon Thane pogodio jug Indije, 33 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 33 osobe smrtno su stradale u tropskom ciklonu Thaneu koji je u petak pogodio jug Indije, objavili su u subotu lokalni dužnosnici.

Oluja je pogodila obalu između grada Cuddalorea, u državi Tamil Nadu, i teritorija nekadašnje francuske enklave Pondichery.

Pročitajte i ovo Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 1 Vjetrovi do 185 km/h Indiju i Bangladeš usred pandemije pogodio super ciklon Amfan: Najmanje 14 mrtvih, evakuirano više od 2,4 milijuna ljud Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 7 BENGALSKI ZALJEV Golema oluja prijeti milijunima ljudi: Stiže možda i najrazorniji ciklon koji su dosad doživjeli

>> Ciklon Yasi 'pomeo' polja marihuane

Najmanje 21 osoba je poginula u Cuddaloreu gdje je vjetar dosegnuo 140 km/h, pet u drugim mjestima u državi Tamil Nadu te sedam u popularnom turističkom odredištu Pondicheryju, rekli su dužnosnici. Ciklon je izazvao i valove visoke pet metara i prouzročio veliku materijalnu štetu na prometnicama i prekide u opskrbi električnom energijom. Oko 6.000 mještana evakuirano je iz zahvaćenog područja, a i jedan je teretnjak doživio brodolom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene