Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ufolozi na nogama

CIA objavila još stotine dokumenata o NLO-ima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CIA je skinula oznaku tajnosti s još stotina dokumenta vezanih uz istrage o NLO-ima.

Niz dokumenata arhiviranih sredinom prošlog stoljeća, vezanih za istrage koje su se odvijale oko neidentificiranih letećih objekata, objavljeni su na stranicama CIA-e.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta NLO (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Crvotočine, warp pogoni... Pentagon priznao da su počeli istraživati NLO-e, i to zbog straha od Kine i Rusije

Kako bi olakšali pretraživanje podataka, CIA je u kratkoj objavi napisala da su izdvojili pet linkova na dokumente koji bi najviše zanimali agenta Muldera (iz popularne serije Dosjei X) i pet linkova koji bi najviše podupirali znanstvena objašnjenja misterioznih pojava i zanimali njegovu partnericu, agenticu Scully.

Jedan od dokumenata koji upućuju na to da izvanzemaljci posjećuju Zemlju koji datira iz kolovoza 1952. 'Manje od 100 vjerojatnih izvještaja ostaje neobjašnjivo u ovo vrijeme. Preporuča se da CIA nastavi nadzor', stoji u izvještaju o prijavljenim viđenjima 'letećih tanjura'.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene