Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elektroničke smetnje

Snimila NLO: 'Ugasio mi je mobitel, a na ekranu je ostala jarka svjetlost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je snimila NLO na nebu iznad Brazila tvrdi kako joj je nepoznati leteći objekt potom ugasio mobitel.

Kako joj je bilo dosadno na nogometnoj utakmici, žena je krenula snimati krajolik u brazilskom gradu Marmelo. U jednom trenutku na nebu se pojavio leteći oblik neobičnog oblika.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Tvrdi kako ga u tom trenutku uopće nije vidjela, no nakon što ga je snimila njezin se mobitel iznenada isključio. Sve što je ostalo vidljivo na zaslonu bilo je jarko svjetlo na mjestu gdje se pojavila letjelica i to svjetlo se nije gasilo, piše The Sun.

Stručnjaci koji su provjerili snimke vjeruju kako se radi o istom NLO-u koji je uočen iznad bolivijskog grada La Paz 6. prosinca.

Zagovornici teze o postojanju izvanzemaljaca često navode elektroničke smetnje poput automobila ili televizora koji se ne žele upaliti u vrijeme kada je u blizini viđen NLO. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene