Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Venezuela bjesni

Chavezova kći se fotografirala s 'hrpom' dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građane Venezuele razbjesnila je fotografija kćeri Huga Chaveza, na kojoj se ona skriva iza 'lepeze' napravljene od američkih dolara.

Četrnaestogodišnja Rosines Chavez fotografijom je izazvala bijes u svojoj zemlji, a njezino ponašanje ne pomaže niti revolucionarnom imidžu obitelji, kojeg njezin otac pokušava njegovati, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzda se u Krista Chavez: Isus će intervenirati kako bi me izliječio Slika nije dostupna Operirao i tumor Hugo Chavez hitno završio u bolnici zbog zatajenja rada bubrega?

>> Chavez za ministra obrane imenovao generala kojega SAD smatra krijumčarem droge

Fotografija je osvanula na Instagramu, aplikaciji dostupnoj korisnicima Appleovih uređaja, uključujući iPhone i iPad.

Većina je kritizirala potez Rosines Chavez, no ima i onih koji su je branili, istaknuvši kako se fotografirala s novčanicama od jednog i pet dolara, tako da njezina 'lepeza' zapravo ne predstavlja nikakvo bogatstvo.

Njezina majka, bivša novinarska, koja se od Huga Chaveza rastala još 2003. godine isto tako je stala u obranu svoje kćeri. 'Rekla sam joj da je njezina greška nije u tome što se slikala s dolarima, već što je sliku objavila putem medija kojeg koriste glupi ljudi, koji ne poštuju druge oko sebe', napisala je na svojem Twitter profilu njezina majka Marisabel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene