Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez koji se nalazi u Havani na liječenju karcinoma, izjavio je da će mu teraprija biti uspješna zahvaljujući pomoći Isusa Krista.


"To je kao ugovor s Isusom Kristom, koji nije mrtav već je uskrsnuo. On će intervenirati kako bi ovo liječenje bilo uspješno i kako bih ja mogao krenuti dalje u budućnost", rekao je Chavez na 15-minutnoj video poruci koju je objavila većina medija u Venezueli.

Vezani članci Zrakolovna nesreća na Kubi (Foto: AFP) Kuba proglasila dvodnevnu žalost: U padu aviona više od 100 poginulih, među žrtvama i djeca Pad aviona na Kubi (Foto: AFP) - 3 Tragedija na Kubi: U padu aviona u Havani poginulo više od 100 ljudi, troje preživjelih u kritičnom stanju

>> Po preporuci liječnika Chavez odustao od summita

Chavez je u telefonskom obraćanju u ponedjeljak rekao da se planira u četvrtak vratiti u domovinu, čime je okončao tišinu dulju od tjedan dana tijekom koje su kolale alarmantne glasine o njegovom zdravstvenom stanju.

Chavez se od sredine travnja nalazi na Kubi, gdje je ponovno bio na zračenju kao dijelu terapije u borbi protiv recidiva raka. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.