Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ponedjeljak ili utorak

Chavez na Kubi radi nove operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelski predsjednik Hugo Chavez doputovao je u petak na Kubu gdje će se 'u ponedjeljak ili u utorak' podvrgnuti operaciji vjerojatno kancerogene 'ozljede' u području iz kojeg mu je u lipnju 2011. izvađen tumor u kubanskoj bolnici, po predsjedničkom priopćenju.

Venezuelski predsjednik je svoj dolazak na Kubu obznanio u telefonskom razgovoru iz Havane koji je u Caracasu prenosila venezuelska televizijska mreža VTV.

Hugo Chavez (57), koji je potvrdio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima 7. listopada za još jedan šestogodišnji mandat, obećao je uoči puta u Havanu da će prebroditi "i ovu novu teškoću".

Predsjednik je u četvrtak izjavio da je novi tumor koji mu je u prošlu subotu dijagnosticiran na pregledu u Havani, najvjerojatnije 'zloćudan'.

Chavez je lani na Kubi operiran i primio je četiri ciklusa kemoterapije, pošto su mu liječnici otkrili tumor u području zdjelice. (Hina)

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene