Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac bio u kući

4-godišnjak nehotice upucao mlađu sestru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad se djeca krenu igrati vatrenim oružjem posljedice su gotovo uvijek tragične, a najnoviji slučaj dogodio se u Las Vegasu. Dječak starosti samo četiri godine, nehotice je, oko 8.30 sati po lokalnom vremenu, iz pištolja kalibra devet milimetara upucao svoju dvije godine mlađu sestru.

Pročitajte i ovo Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika Policija, ilustracija Završena istraga Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka

Glasnogovornik policije Las Vegasa američkim je medijima kazao kako je 'pištolj opalio dok ga je dječak držao u rukama te pogodio sestru u prsa'. Djevojčica je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu, a policija istražuje otkud se u rukama dječaka našao napunjen i nezakočen pištolj.

U vrijeme nesreće, u kući je bio i otac dječaka i djevojčice, no policija nije dala informacije hoće li protiv njega biti podnesena kaznena prijava. Glasnogovornik policije kazao je kako se dječak domogao oružja, jer je ono bilo 'nemarno osigurano od pristupa djece'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene