Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došli na poziv

Četnici na Krimu: Ovdje smo u mirovnoj misiji, prenosimo iskustvo s Kosova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poziv Kozaka omanja skupina srpskih četnika otišla je na Krim. Tamo su postali sastavni dio vojske, ali tvrde kako su tamo došli u mirovnu misiju.

Osim ruskih Kozaka, koji su došli na poziv krimskih Kozaka da pomognu u održavanju reda, na Krim je stigla i skupina uniformiranih pripadnika Četničkog pokreta iz Srbije. Kažu da su došli samo u odorama, bez oružja, i da su legalno prešli granicu.

Pročitajte i ovo Nasukan teretni brod iz Ukrajine Prenosi žitarice Nasukao se ukrajinski brod, zatvoren jedan od najprometnijih morskih prolaza na svijetu Sergej Lavrov Nove optužbe "Uz Srbe na meti su i Hrvati": Lavrov sasuo nove optužbe na račun Zapada i otkrio tko je najveći trenutačni neprijatelj Rusije

Ljubo o četnicima s Krima: Oni nemaju veze s nama!

”Nama oružje ovde nije ni potrebno. Nismo došli ovde naoružani. Ako bude bilo potrebe za oružjem, dobit ćemo ga ovde. Naše prisustvo je samo jedna mirovna misija. Prenosimo ovde naša iskustva s barikada na Kosovu i Metohiji”, tvrdi Bratislav Živković, predsjednik Četničkog pokreta.

"Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani, kazao je zapovjednik četničke garde. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene